Merk logo

Flits Today meubels koop je bij Veringmeier Woninginrichting in de regio Vlaardingen en Rotterdam

Houd je van een strak lijnenspel en eigentijdse kleuraccenten? Dan zal een eetkamer, bank of kast van Flits Today zeker bij je in de smaak vallen. Ontdek alle meubels uit de Flits Today-lijn bij Veringmeier Woninginrichting in Vlaardingen.

Image slide
Moderne meubels bij Veringmeier Woninginrichting
Ontdek de complete collectie in Vlaardingen

Moderne banken

De bank is een van de meest geliefde plekken in huis. Maak een goede keuze met de strak vormgegeven banken van Veringmeier Woninginrichting. Over de vormgeving is nagedacht tot in detail. Kies uit de talloze kleuren en het genieten kan beginnen.


Maak een afspraak met Veringmeier Woninginrichting

Onze eethoeken

In een fijne eethoek beleef je de maaltijd anders. Geef een eigentijdse draai aan je eethoek met items van Veringmeier Woninginrichting in Vlaardingen. Wij denken graag met je mee over een keuze die past bij jouw interieur.

Fauteuils bij Veringmeier Woninginrichting

Een fauteuil is jouw eigen plekje. Zit je goed? Hier kun je nieuwe plannen bedenken, goede gesprekken voeren en heerlijk zitten. De fauteuils zitten niet alleen perfect, ze staan ook geweldig in verschillende interieurs. Veringmeier Woninginrichting in Vlaardingen laat je graag de fauteuils zien.

Veringmeier Woninginrichting in Vlaardingen, voor jouw meubels:

Banken

Eetkamers

Fauteuils

Kasten


Maak een afspraak