Veringmeier Woninginrichting adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Veringmeier Woninginrichting neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? Veringmeier Woninginrichting adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. Als u voor comfort, kwaliteit en service komt dan bent u bij ons aan het goede adres. Veringmeier Woninginrichting staat garant voor de beste woonbelevenis. Bij ons vindt u het beste op het gebied van bankstellen, relaxfauteuils, wandmeubels, vloerbedekking, zonwering, gordijnen, en zo nog veel meer!


Maak een afspraak

Service en kwaliteit bij Veringmeier Woninginrichting

Na ruim 50 jaar gevestigd te zijn in Schiedam werd het tijd voor verandering. Sinds kort zijn wij namelijk verhuisd naar een nieuwe locatie: Woonboulevard Hoogstad in Vlaardingen! Zo zijn we nu voor iedereen gemakkelijk bereikbaar en hebben we nu nog meer ruimte voor onze prachtige collectie. Kom nu snel kijken naar onze nieuwe inrichting en nieuwe collectie meubels. Servicegericht en maatwerk op gebied van banken en relaxfauteuils.

De grote merken van Veringmeier Woninginrichting

Bij Veringmeier Woninginrichting verkopen we onder meer de volgende merken:

Desso
Parade
Bonaparte
Artelux
A House of Happiness
De Toekomst