.

Over Veringmeier Woninginrichting

Veringmeier Woninginrichting in de regio Vlaardingen, Maassluis, Schiedam en Rotterdam is dé woonspecialist bij jou in de buurt.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? Veringmeier Woninginrichting adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. Als je voor comfort, kwaliteit en service komt dan ben je bij ons aan het goede adres. Veringmeier Woninginrichting staat garant voor de beste woonbelevenis. Bij ons vind je het beste op het gebied van bankstellen, relaxfauteuils, wandmeubels, vloerbedekking, zonwering, gordijnen, en zo nog veel meer!

Service en kwaliteit bij Veringmeier Woninginrichting

Na ruim 50 jaar gevestigd te zijn in Schiedam werd het tijd voor verandering en zijn we verhuisd naar een nieuwe locatie: Woonboulevard Hoogstad in Vlaardingen! Zo zijn we nu voor iedereen gemakkelijk bereikbaar en hebben we nu nog meer ruimte voor onze prachtige collectie. Kom snel kijken naar onze nieuwe inrichting en nieuwe collectie meubels. Servicegericht en maatwerk op gebied van raamdecoratie, banken en relaxfauteuils.

Betrokken advies

Wanneer je wil weten welke vloer bij jouw woonwensen past, welke raamdecoratie isolerend is en welke relaxfauteuil voor jou de beste ondersteuning biedt, dan kun je bij ons terecht. We geven graag praktisch advies en inspiratie.

Alle aandacht

Jouw uitgesproken stijl staat voorop bij ons. Maar mocht je wat stijladvies willen inwinnen, staan we voor je klaar met kleuren en stalen. We nemen uitgebreid de tijd voor je. 

Neem contact op met Veringmeier Woninginrichting

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!